EPOS Audio Investment Report 2021

Investing in the Age of Listening: The Importance of Audio in a Reimagined World

 | EPOS | Rapport | 02 november 2021 18:04
Copyright: EPOS
Ook na de pandemie blijft hoogwaardige audio essentieel voor de productiviteit en het comfort van werknemers. Een nieuw investeringsrapport van EPOS brengt aan het licht, dat wereldwijd 86% van de besluitvormers zegt dat audiotechnologie het afgelopen jaar aan belang heeft gewonnen.
Virtuele communicatiemiddelen die tijdens de pandemie onmisbaar werden, spelen een steeds belangrijkere rol nu de wereld overschakelt van crisis naar herstel, zo blijkt uit het meest recente rapport van het wereldwijde audiomerk EPOS. Het onderzoek 'Investeren in het luistertijdperk: het belang van audio in een nieuwe wereld' constateert dat organisaties beseffen hoe belangrijk deze hulpmiddelen zijn in de inmiddels ingeburgerde hybride werkmodellen - wereldwijd melden bedrijven een toename van 7% in investeringen in individuele audioapparatuur in het afgelopen jaar, en 6% voor gedeelde audioapparatuur.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EPOS
EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.