Sophos 2022 Threat Report

Interrelated threats target an interdependent world

 | Sophos | Rapport | 09 november 2021 16:04
Copyright: Sophos
Zwaartekracht van het zwarte gat rond ransomware trekt andere cyberbedreigingen aan en creëert één massaal, onderling verbonden ransomware-bezorgsysteem. Diepgaand rapport identificeert trends in ransomware services, commodity malware, aanvalstools, cryptominers en andere zaken die IT-beveiliging sterk beïnvloeden.
Sophos, wereldwijd leider in cybersecurity van de nieuwste generatie, publiceert vandaag het Sophos Threat Report 2022. Het rapport toont aan hoe het 'zwarte gat' van ransomware andere cyberbedreigingen naar zich toe trekt en zo één massaal, onderling verbonden bezorgsysteem vormt, met aanzienlijke gevolgen voor IT-beveiliging. Het rapport werd opgesteld door beveiligingsonderzoekers van SophosLab, Sophos Managed Threat Response threat hunters en rapid responders, en het Sophos AI-team. Het Threat Report biedt een uniek multidimensionaal perspectief op beveiligingsbedreigingen en trends waarmee organisaties in 2022 worden geconfronteerd.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Sophos
Als wereldwijde leider in next-gen cybersecurity beschermt Sophos (LSE: SOPH) organisaties tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen. Aangedreven door SophosLabs, een wereldwijd team voor threat intelligence en data science, beschermen de cloudgebaseerde en AI-aangedreven oplossingen laptops, servers, mobiele devices en netwerken tegen immer evoluerende cyberaanvaltechnieken waaronder ransomware, malware, exploits en phishing.

Het cloudgebaseerde beheerplatform Sophos Central integreert het volledige portfolio van Sophos’ next-genoplossingen (waaronder de endpointoplossing Intercept X en XG next-gen firewall) in een enkel ‘gesynchroniseerd beveiligingssysteem’ dat via een set API's toegankelijk is.
Meer over Sophos
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.