Smart and Secure, Data Management in the Circular Economy

Van dark data naar inzicht; Duurzaam ondernemingspraktijken voor banken en verzekeringen

 | Iron Mountain | eBook | 31 januari 2022 10:05
Copyright: Iron Mountain
‘Dark data’ vormt risico voor verduurzaming bedrijfsleven.
Bedrijven genereren naar schatting van dataspecialist Iron Mountain wereldwijd 2,5 exabytes aan data per dag. Van deze hoeveelheid is ongeveer 80% ongestructureerd, wat kan leiden tot een groot aantal onverwachte risico's op het gebied van regelgeving, reputatie en duurzaamheid.

Iron Mountain, dienstverlener op het gebied van opslag- en datamanagement, onderzocht welke factoren in overweging genomen moeten worden om de waarde van onzichtbare data beter te begrijpen en bedrijfsgroei te stimuleren door deze op de juiste manier te beheren.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Iron Mountain
Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve storage, lifecycle IT asset management en informatiebeheerdiensten. Iron Mountain is opgericht in 1951 en wordt wereldwijd door meer dan 225.000 klanten vertrouwd. Iron Mountain helpt klanten om hun bedrijf te transformeren door CLIMB HIGHER™. Met een breed scala aan diensten, waaronder digitale transformatie, datacenters, records storage, informatiemanagement, IT Asset Lifecycle Management, veilige vernietiging en kunstopslag en -logistiek, helpt Iron Mountain bedrijven hun dark data te ontsluiten. Iron Mountain stelt klanten in staat om snel en veilig waarde en intelligentie te ontsluiten uit hun opgeslagen digitale en fysieke bedrijfsmiddelen en tegelijkertijd hun milieudoelstellingen te realiseren.
Meer over Iron Mountain
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.