Threat Intelligence Report 2020

A view of malware activity in mobile and fixed networks around the world

 | Nokia | Rapport | 5 april 2022 15:58
Copyright: Nokia
4 cyber security strategieën voor mobile devices en hybride werkplekken.
Elke maand worden 6 miljoen mobiele apparaten wereldwijd geïnfecteerd met malware, blijkt uit het Nokia Threat Intelligence Report. Smartphones en tablets zijn een integraal onderdeel van zakelijk succes geworden. De apparaten faciliteren samenwerking, communicatie en toegang tot bedrijfsgegevens. Doordat beveiligingsprotocollen de veranderingen die deze digitalisering met zich meebrengt nauwelijks kunnen bijhouden zijn er echter verhoogde veiligheidsrisico's. Volgens HMD Global, home of Nokia phones en tablets, zijn er een aantal strategische trends die mobiliteit en cyberbeveiliging voor hybride werkplekken combineren.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nokia
We creëren de cruciale netwerken en technologieën om de intelligentie van de wereld samen te brengen in bedrijven, steden, toeleveringsketens en samenlevingen. Met onze toewijding aan innovatie en technologisch leiderschap, gedreven door de bekroonde Nokia Bell Labs, leveren we netwerken op de grenzen van de wetenschap via mobiel, infrastructuur, cloud en activerende technologieën. We houden ons aan de hoogste normen van integriteit en veiligheid en helpen bij het opbouwen van de capaciteiten die we nodig hebben voor een productievere, duurzamere en inclusievere wereld.
Meer over Nokia
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.