Financiers ridden with technical debt

Legacy-IT staat bedrijfstransformaties in de weg

 | Appian | Whitepaper | 7 april 2022 13:25
Copyright: Appian
81% van de wereldwijde financiers zegt dat legacy-IT bedrijfstransformaties in de weg staat. Onderzoeksrapport van The Economist Intelligence Unit, ondersteund door Appian, laat zien wat de schaal is van de technical debt in de financiële dienstverlening.
Appian kondigt als een van de belangrijkste bevindingen uit het rapport aan dat wereldwijde leiders in financiële dienstverlening en verzekeringen (FSI) van mening zijn dat legacy IT-infrastructuur en -applicaties hun ambities op het gebied van bedrijfstransformatie en automatiseringsdoelstellingen in de weg staan. Deze bevindingen staan in het nieuwe rapport, "Financiers ridden with technical debt", van The Economist Intelligence Unit (The EIU), wat ondersteund is door Appian. De bevindingen van het rapport zijn gebaseerd op een onderzoek dat The EIU wereldwijd heeft uitgevoerd onder meer dan 1.000 IT-besluitvormers en senior business executives bij financiële dienstverleners, banken en verzekeringsmaatschappijen.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Appian
Appian (NASDAQ: APPN) biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen.
Meer over Appian
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.