2022 The Way We Collaborate Report

Whether remote, in-person, or hybrid, workers crave more effective collaboration options

 | Lucid Software | Rapport | 8 april 2022 17:53
Copyright: Lucid Software
Onderzoek van Lucid Software geeft inzicht in uitdagingen rond digitale samenwerking. De meerderheid van de respondenten ziet het nut van digitale samenwerking, maar een relatief laag percentage beschrijft die als “boeiend”, “bijzonder effectief” of “van cruciaal belang”. Binnen de hyper-gedigitaliseerde werkplek blijkt sprake te zijn van uiteenlopende samenwerkingsstijlen, elk met hun eigen uitdagingen.
Uit het internationale ‘The Way We Collaborate 2022’ onderzoek in opdracht van Lucid Software, een vooraanstaande leverancier van software voor visuele samenwerking, blijkt dat ruim de helft van de respondenten digitale samenwerking nuttig vindt. Desondanks typeert een veel kleiner deel van hen digitale samenwerking als “boeiend” (37 procent), “bijzonder effectief” (31 procent) of “van cruciaal belang” (23 procent). In Nederland is iets minder dan de helft (45 procent) van de respondenten overtuigd van het nut van digitale samenwerking, en zijn ze nog minder scheutig met de typeringen “boeiend” (20 procent) en effectief (17 procent). Het verschil tussen beoordeling van nut en ervaring wijst erop dat de huidige samenwerkingstechnologie er niet in slaagt teams te helpen hun volledige potentieel te benutten. Het rapport signaleert problemen rond het beheer van een hybride opererend personeelsbestand en geeft aan hoe organisaties tegemoet kunnen komen aan verschillende samenwerkingsstijlen.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lucid Software
Lucid Software biedt een Visual Collaboration Suite die teams helpt om ideeën tot werkelijkheid te maken door de toekomst te visualiseren. Met zijn producten - Lucidchart, Lucidspark en Lucidscale - kunnen teams ideeën concretiseren, complexiteit verduidelijken en visueel samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden. Wereldwijde topbedrijven gebruiken de producten van Lucid Software. Lucid werkt met gerenommeerde partners, waaronder marktleiders. Sinds de oprichting heeft het bedrijf talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn producten, bedrijfsvoering en bedrijfscultuur.
Meer over Lucid Software
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.