Empowering your people

How executives can jump-start the flexible workplace

 | SAP Concur | Rapport | 11 mei 2022 20:09
Copyright: SAP Concur
Minder dan een derde (30%) van de organisaties in de Benelux houdt rekening met feedback van werknemers bij het aanpassen van hun reis- en onkostenbeleid. Survey door SAP Concur bekijkt hoe financiële teams het sentiment van werknemers kunnen meten om zo te ontkomen aan ‘De Grote Ontslaggolf’.
Financiële teams spelen een sleutelrol bij het voorkomen dat werknemers vertrekken, volgens een survey door SAP Concur onder 700 financiële en IT-leiders, leidinggevenden en werknemers in heel Europa.

Uit de survey blijkt dat bijna twee derde van de Benelux werknemers (60%) openstaat voor nieuwe kansen, waardoor bedrijven met grote personeelstekorten kunnen blijven zitten. Hoewel werkgevers zich bewust zijn van dit probleem en op zoek zijn naar manieren om werknemers te behouden, vraagt slechts iets meer dan een derde van de ondervraagde Benelux bedrijven (36%) werknemers om hun mening. Maar zelfs als ze om feedback van medewerkers vragen, neemt slechts 30% deze feedback mee wanneer ze hun reis- en kostenbeleid (Travel & Expense; T&E) aanpassen.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP Concur
SAP Concur zet zich in om reis-, onkosten- en factuurbeheer opnieuw uit te vinden met tools die alledaagse processen vereenvoudigen en betere ervaringen creëren. We lossen grote problemen, kleine problemen en problemen op waarvan u niet wist dat u ze had. We maken van het moeilijke eenvoudig, maken het onbekende bekend en maken een einde aan vervelende taken. We zijn onverbiddelijk in ons streven naar wat mogelijk is, omdat we voortdurend nieuwe manieren ontwikkelen om processen die gebruikmaken van opkomende technologie te automatiseren en te integreren. Als onderdeel van de grotere SAP-familie en door onze ervaring, expertise en partners helpen onze oplossingen elk bedrijf op zijn best te presteren.
Meer over SAP Concur
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.