2022 ThreatLabz State of Ransomware Report

Het voelt alsof ransomware altijd in het nieuws is, het is echter niet alleen media-vooroordeel

 | Zscaler | Rapport | 7 juni 2022 17:49
Copyright: Zscaler
Zscaler ThreatLabz 2022 Ransomware-rapport onthult recordaantal aanvallen en bijna 120% groei in ransomware met dubbele afpersing. Fabrikanten worden voor het tweede jaar op rij het meest getarget; de gezondheidszorg ziet de grootste sprong in ransomware-aanvallen met een stijging van bijna 650%.
Zscaler, de leider in cloudbeveiliging, heeft de bevindingen van zijn jaarlijkse ThreatLabz Ransomware Report gepubliceerd, waaruit blijkt dat het aantal ransomware-aanvallen jaar-op-jaar met 80% is toegenomen. In 2022 waren de meest voorkomende ransomware-trends dubbele afpersing, supply chain-aanvallen, ransomware-as-a-service, ransomware-rebranding en geopolitieke ransomware-aanvallen. Het rapport analyseert meer dan een jaar aan gegevens van de grootste beveiligingscloud ter wereld, die meer dan 200 miljard dagelijkse transacties en 150 miljoen dagelijks geblokkeerde aanvallen van de Zscaler Zero Trust Exchange verwerkt. Het rapport laat zien welke sectoren het meest worden aangevallen door cybercriminelen, legt de schade uit die wordt veroorzaakt door dubbele afpersing en supply chain-attacks en catalogiseert de ransomware-groepen die momenteel meest actief zijn.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zscaler
Zscaler stelt grote, wereldwijde organisaties in staat om veilig hun netwerken en applicaties te transformeren voor een mobile- en cloud-first wereld. De belangrijkste services, Zscaler Internet Access en Zscaler Private Access, zorgen voor snelle, veilige verbindingen tussen gebruikers en applicaties, ongeacht apparaat, locatie of netwerk. Zscaler-services zijn 100% cloud-gebaseerd en bieden de eenvoud, verhoogde beveiliging en verbeterde gebruikerservaring die traditionele appliances of hybride oplossingen niet kunnen evenaren. Zscaler wordt gebruikt in zeer veel landen en heeft een multi-tenant, gedistribueerd cloudbeveiligingsplatform dat duizenden klanten beschermt tegen cyberaanvallen en dataverlies.
Meer over Zscaler
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.