Work rebalanced

The Citrix hybrid work report

 | Citrix | Rapport | 12 juni 2022 16:06
Copyright: Citrix
Onderzoek van Citrix toont aan dat hybride werken werkt. Medewerkers die de mogelijkheid krijgen om flexibel zowel op kantoor als thuis te werken, zijn productiever, meer betrokken en voelen zich beter.
Of bedrijven het leuk vinden of niet, werknemers houden van hybride werken. En hybride werken werkt. Work Rebalanced, het nieuwste onderzoek van Citrix Systems, Inc., toont aan dat hybride medewerkers - die gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk op afstand werken - productiever en meer betrokken zijn dan medewerkers die volledig op kantoor of volledig op afstand werken. Hybride medewerkers zeggen zich ook beter te voelen - zowel fysiek als mentaal - en zijn positiever over hun organisatie.happen, technologie, zakelijke dienstverlening, productie, detailhandel, politiek/overheid en onderwijs.

Over het onderzoek

Aan de hand van vier belangrijke pijlers van de effectiviteit van hybride werken, heeft het Work Rebalanced-onderzoek van Citrix beoordeeld hoe organisaties zich aanpassen aan de nieuwe verwachtingen van werknemers over werk, en hoe businessleiders ervoor kunnen zorgen dat ze genoeg doen om hun mensen aan te trekken, te behouden en te binden. 

Begin 2022 heeft Citrix, in samenwerking met Man Bites Dog en Coleman Parkes Research, een onafhankelijk opinieonderzoek uitgevoerd, waarbij de meningen van 900 businessleiders (functietitels waren Chief Executive Officer, Chief Finance Officer, Chief Marketing Officer, Managing Director, Chief Technology Officer, Chief Operating Officer), en 1.800 medewerkers (kenniswerkers) zijn onderzocht. 

De respondenten waren afkomstig uit de volgende markten: Australië, Frankrijk, Duitsland, Japan, Mexico, Nederland, het VK en de VS. Er waren 200 werknemers en 100 leiders uit elke markt, met uitzondering van de VS, waar 400 werknemers en 200 leiders deelnamen. De respondenten kwamen uit de volgende sectoren: financiële diensten, gezondheidszorg en biowetenschappen, technologie, zakelijke dienstverlening, productie, detailhandel, politiek/overheid en onderwijs.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.