ThreatLabZ Ransomware Review

The Advent of Double Extortion

 | Zscaler | Rapport | 18 mei 2021 11:01
Copyright: Zscaler
Zscaler’s Ransomware-rapport onthult dat geavanceerde double-extortion-aanvallen zich steeds vaker richten op essentiële sectoren. Nieuw onderzoek toont de belangrijkste sectoren die worden getroffen en de tactieken die worden gebruikt door de meest actieve ransomware-families, resulterend in $1.4 miljard dollar aan losgeld-eisen.
Zscaler, leider in cloud-native beveiliging, kondigt zijn Ransomware Report aan, met onder andere een analyse van belangrijke ransomware-trends en -details over de meest effectieve ransomware-actoren, hun aanvalstactieken en de meest kwetsbare sectoren die hier doelwit van zijn. Om opkomende ransomware-varianten, hun oorsprong en informatie over hoe zij gestopt kunnen worden te identificeren, analyseerde het Zscaler ThreatLabZ-team meer dan 150 miljard platform-transacties en 36,5 miljard geblokkeerde aanvallen tussen november 2019 en januari 2021. Het rapport bespreekt daarnaast het groeiende risico van ‘double-extortion’-aanvallen. Deze aanvallen worden steeds vaker ingezet door cybercriminelen om disruptie te veroorzaken en data gegijzeld te houden.
Download hieronder eenvoudig je eigen exemplaar!

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
Download beschikbaar
Registratie benodigd

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Zscaler

Zscaler stelt grote, wereldwijde organisaties in staat om veilig hun netwerken en applicaties te transformeren voor een mobile- en cloud-first wereld. De belangrijkste services, Zscaler Internet Access en Zscaler Private Access, zorgen voor snelle, veilige verbindingen tussen gebruikers en applicaties, ongeacht apparaat, locatie of netwerk. Zscaler-services zijn 100% cloud-gebaseerd en bieden de eenvoud, verhoogde beveiliging en verbeterde gebruikerservaring die traditionele appliances of hybride oplossingen niet kunnen evenaren. Zscaler wordt gebruikt in zeer veel landen en heeft een multi-tenant, gedistribueerd cloudbeveiligingsplatform dat duizenden klanten beschermt tegen cyberaanvallen en dataverlies.
Meer over Zscaler

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.