The State of Observability 2021

Global research reveals IT leaders’ early investments in observability improve performance, customer experiences — and the bottom line

 | Splunk | Rapport | 06 juli 2021 15:51
Copyright: Splunk
De toegevoegde waarde van observability.
Door in te zoomen op de hoe en waarom, biedt observability in de praktijk veel meer inzicht in het functioneren van systemen dan puur monitoring. Stel je eens voor hoeveel sneller je tot de kern van het probleem zou kunnen komen als je naast de toename van het aantal foutmeldingen ook kon zien dat er net een nieuwe marketingcampagne is gestart. Als klanten op de link van deze campagne klikken, krijgen ze een foutmelding te zien. Dit kan zorgen voor frustratie waardoor een bedrijf een mogelijke verkoop misloopt. Zo geeft 53% van de organisaties in een recent Splunk onderzoek, The State of Observability, aan dat zij klanten en winst zijn verloren door gaten in de observability. Door data optimaal te in te zetten, kun je bijvoorbeeld sneller ontdekken dat er een simpele typo in de URL van de call-to-action zit van de nieuwe marketingcampagne.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Splunk
Splunk is leverancier van platform waarmee bedrijven hun data in real-time inzichtelijk kunnen maken. Een belangrijk element dat Splunk anders dan anders maakt is het feit dat de data niet hoeft worden schoongemaakt om er inzichten uit te halen.
Splunk Inc. Alle rechten voorbehouden. Splunk, Splunk>, Data-to-Everything, D2E en Turn Data Into Doing zijn handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken van Splunk Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Meer over Splunk
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.