2021 Global Cyber Security Survey

Balancing Productivity and Security

 | ThycoticCentrify | Rapport | 17 augustus 2021 11:23
Copyright: ThycoticCentrify
Onderzoek ThycoticCentrify: veel werknemers schuwen security-verantwoordelijkheid. Werknemers nemen securityrisico’s omdat ze verwachten dat het security-team alle beveiligingsincidenten zullen oplossen.
ThycoticCentrify, leverancier van privileged access management (PAM)-oplossingen aan ruim 14.000 organisaties, heeft in samenwerking met Sapio Research  in 15 landen (waaronder Nederland) een onderzoek laten uitvoeren onder 8.000 werknemers. Uit dit onderzoek blijkt dat er binnen organisaties een flinke kloof zit tussen wat werknemers weten van beveiligingsrisico’s en hoe ze daar mee omgaan tijdens het werk. Dat blijkt onder ander uit het feit dat 79% van de ondervraagden zich bewust is van beveiligingsrisico’s, maar zich nog regelmatig schuldig maakt aan riskant gedrag. Het onderzoek laat zien dat veel werknemers denken dat zij geen interessant doelwit voor cybercriminelen zijn en zich daarom geen zorgen hoeven te maken over beveiligingsrisico’s.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ThycoticCentrify
Thycotic is een vooraanstaande leverancier van cloudoplossingen voor privileged access management. Zijn beveiligingstools worden gebruikt door ruim organisaties variërend van kleine bedrijven tot Fortune 100-ondernemingen. Ze stellen hen in staat om de risico’s rond gebruikersaccounts met speciale toegangsrechten te minimaliseren, ‘least privilege’-beleidsregels toe te passen, grip op applicaties te houden en hun overeenstemming met de richtlijnen aan te tonen. Thycotic maakt privileged access management van grootzakelijk niveau toegankelijk voor iedereen door een einde te maken aan de afhankelijkheid van ingewikkelde beveiligingstools en oplossingen aan te reiken die de productiviteit, flexibiliteit en beheereenvoud vooropstellen.
Meer over ThycoticCentrify
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.