Nieuws (algemeen)
 
PREMIUM

Mimecast stelt Patrick Goedhart aan als partnermanager

Foto: Patrick Goedhart

E-mail- en datasecuritybedrijf Mimecast heeft Patrick Goedhart (36) benoemd tot partnermanager. Goedhart is in deze rol verantwoordelijk voor het uitbreiden van het partnerecosysteem in de Benelux.
 
Goedhart is per augustus 2019 in dienst getreden bij Mimecast. Daarvoor werkte hij meer dan 11 jaar bij IBM, waar hij meerdere salesfuncties bekleedde. De afgelopen vier jaar was Goedhart als partnermanager verantwoordelijk voor IBM Collaboration Solutions en IBM Security.
 
Goedhart: "Ik wil die collaboration- en securityaspecten graag combineren en die kans krijg ik bij Mimecast, een organisatie die zich 100 procent op het partnerkanaal richt. Als partnermanager hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren aan het laten floreren en uitbreiden van het partnerecosysteem door gebruik te maken van het bestaande Mimecast-portfolio en de recente acquisities."
 
"Mimecast zorgt in een groot aantal sectoren - van de gezondheidszorg tot overheid en onderwijs - voor security. Die maatschappelijke relevantie houden we alleen vast met de hulp van partners. Patrick is de juiste persoon om ons partnerecosysteem verder te versterken. Hij heeft niet alleen de vakinhoudelijke kennis, maar heeft ook een goed overzicht van het partnerlandschap", zegt Nick Deen, senior marketingmanager bij Mimecast.

Rating

Rate!
0 rating(s).

Tags

Mimecast, 10-10-2019 19:04:42

Nog meer up to date zijn? Kijk dan ook eens bij de video's.