Nieuws (algemeen)
 
PREMIUM

Alkmaarse ICT-vacatures op één plek te vinden

IT=Alkmaar lanceert een nieuw platform voor alle ICT’ers uit Alkmaar en omstreken. Op itisalkmaar.nl zijn voortaan alle vacatures van de aangesloten Alkmaarse ICT bedrijven te vinden. Daarnaast kunnen ICT’ers en geïnteresseerden op de website meer informatie vinden over events, de aangesloten bedrijven en natuurlijk IT=Alkmaar zelf. Een van de events is het IT=Alkmaar Event in De Meent Bauerfeind op woensdagavondavond 13 november.

Meer dan 50 vacatures

“Met ons nieuwe platform willen we laten zien welke gave ICT-bedrijven in Alkmaar zitten, en hoeveel kansen daar nog liggen voor studenten, starters en professionals. We hebben een startpunt gecreëerd voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of de volgende stap in zijn of haar carrière.” aldus voorzitter Sven Visser. De IT=Alkmaar bedrijven willen toekomstige collega’s en geïnteresseerden niet alleen online ontmoeten, er zijn ook een aantal leuke offline mogelijkheden.  “We organiseren meerdere meetups per jaar en natuurlijk ons grote event op woensdagavond 13 november. We nodige bekende sprekers uit, delen kennis en laten zien welke kansen er nog liggen in de ICT.” 

Topsport, Innovatie en ICT

Het thema dit jaar heeft te maken met sport. Dat komt natuurlijk door de plek waar IT=Alkmaar het event organiseert, maar er zijn ook veel overeenkomsten tussen ICT en topsport. “De ICT sector groeit hard. En deze groei is niet alleen afhankelijk van developers, we zijn ook afhankelijk van goede projectmanagers, marketeers, designers en bijvoorbeeld sales collega’s die ons vakgebied goed begrijpen. Tijdens het event staan we daarom uitgebreid stil bij de toekomst van al deze professionals. Wat zijn de skills die je nodig hebt en hoe behaal je je doelen? Daar leggen we ook de link naar topsport, want ook in die wereld moet je constant innoveren, doelen stellen en wil je elke dag het beste uit jezelf te halen.”

IT=Alkmaar Event 

Het IT=Alkmaar Event wordt op woensdagavond 13 november georganiseerd. De deuren gaan om 18:00 open en de eerste spreker start om 18:30. Het event is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de ICT-sector en vrij toegankelijk. Aanmelden kan via itisalkmaar.nl Hier is ook meer informatie over de stichting te vinden, de events en het overzicht met alle vacatures. Het IT=Alkmaar Event komt tot stand samen met de Gemeente Alkmaar, Rabobank Alkmaar e.o en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Meer

Rating

Rate!
0 rating(s).
TechVisor, 28-08-2019 11:58:59

Nog meer up to date zijn? Kijk dan ook eens bij de video's.