Nieuws (algemeen)
 
PREMIUM

Aankondigingen TomTom - IAA in Frankfurt

TomTom is ook dit jaar weer aanwezig op de IAA in Frankfurt, van 12 tot 22 september 2019, en doet de volgende drie aankondigingen. De volledige persberichten vindt u onderaan deze mail.

TomTom lanceert autonoom testvoertuig

TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, onthult zijn eerste volledig autonome testvoertuig. De auto is in twee jaar tijd ontworpen en op maat gemaakt, met als doel om TomToms autonome rijtechnologieën te testen en te verbeteren. Het gaat om onder meer de toonaangevende TomTom High Definition (HD) Maps, TomTom Roadagrams en map streaming service TomTom AutoStream.

Aantal geautomatiseerde voertuigen met TomTom-kaarten verdubbeld naar meer dan een miljoen


TomTom (TOM2) kondigt vandaag aan dat het aantal geautomatiseerde voertuigen met TomTom-wegenkaarten is verdubbeld naar meer dan een miljoen. Het gaat hier om voertuigen die vallen binnen niveau 1 en 2* van autonoom rijden. De voertuigen – zowel auto’s als bedrijfswagens – worden geproduceerd door meerdere autofabrikanten.

TomTom en HELLA Aglaia gaan samenwerking aan voor real-time updaten van HD-kaart

TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, slaat de handen ineen met HELLA Aglaia, een wereldwijde leverancier van computer vision-software voor de automotive industrie. De twee partijen gaan samenwerken om de TomTom HD-kaart in real-time bij te werken met behulp van cameragegevens uit voertuigen. TomTom’s HD-kaart is van groot belang om veilig en comfortabel autonoom rijden mogelijk te maken.


Rating

Rate!
0 rating(s).
TomTom, 05-09-2019 12:19:55

Nog meer up to date zijn? Kijk dan ook eens bij de video's.