Over TechVisor

TechVisor is het vizier op de tech industrie

De mensen achter TechVisor zijn zelf professionals uit de (inter)nationale ICT markt. Zij weten dus als geen ander welke bedrijven te volgen en wat de trends zijn in deze markt. Op basis hiervan worden op dit moment 989 nieuwsbronnen voor 878 entiteiten continu gevolgd om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de tech industrie.

Voor jou als ICT professional betekent dit dus dat je op TechVisor over de meest interessante en relevante zaken op de hoogte wordt gehouden.

TechVisor zit vol met ideeën en de website is daarom ook continue in ontwikkeling. Kom dus zeker geregeld op bezoek!

TechVisor missie

Het voorzien in een B2B platform voor professionals om 24x7 actuele en achtergrond informatie te leveren over de ontwikkelingen en stand van zaken in de tech industrie.

TechVisor team

Niels Buijtendijk - Chief Of Everything (COE)

Niels Buijtendijk is in het dagelijks leven Solution Sales Specialist Integration en eigenaar van TechVisor en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ICT sector. Hij werkte in die periode voor meerdere dienstverleners en (start-up) software bedrijven als CMG (nu CGI), Acta Technology (nu SAP), Partake Consulting (nu EY), Mercury Interactive (nu HP Software), IBM, CA Technologies en Oracle. Zijn specialisme is (data) integratie.
 

André Deumers - Advisory Board Member

André Deumers studeerde werktuigbouwkunde, maar raakte al vroeg in zijn carrière betrokken bij de ontwikkeling van business software. Na zijn ervaring bij Oracle Corporation startte hij zijn het bedrijf Full Orbit dat inmiddels alweer meer dan 10 jaar succesvol projecten uitvoert op het gebied van Data Integratie en (Advanced) Analytics. Gedurende deze periode heeft hij zich ontwikkelt tot een ondernemer en bestuurder.