Is AI de heilige graal om cybercrime te voorkomen of niet?

Met Jasper Wognum met Eddy Willems, een bekende spreker over cybersecurity en Security Evangelist bij G DATA CyberDefense

| BrainCreators | 38 min | 9 november 2021 14:01
Copyright: BrainCreators
BrainCreators, de specialist in digitale inspectie op basis van AI technologie, kondigt vandaag een nieuwe aflevering aan van zijn podcast serie ‘The automagic podcast’!

In deze aflevering spreekt Jasper Wognum met Eddy Willems, een bekende spreker over cybersecurity en Security Evangelist bij G DATA CyberDefense. Hij geeft wereldwijd lezingen en presentaties voor een zeer breed publiek, van kinderen tot experts. Daarnaast is hij ook schrijver van verschillende boeken over cybercrime en wordt hij regelmatig geïnterviewd door toonaangevende media om duiding te geven over beveiligingsproblemen.

Tijdens het gesprek gaat Eddy in op het huidige dreigingslandschap en legt hij uit hoe securitybedrijven en cybercriminelen gebruik maken van Artificial Intelligence (AI). Daarnaast legt hij ook uit hoe de security industrie in toekomst gebruik gaat maken van AI. Is het de heilige graal om cybercrime te voorkomen of niet?

Beluister deze podcast via de volgende kanalen:

Hoe vind je deze podcast?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainCreators
BrainCreators is de specialist in digitale inspecteurs, die inzetbaar zijn voor de automatische inspectie van ruimten, objecten en oppervlakten. Digitale inspecteurs zijn software as a service oplossingen, die inspectiewerk sneller, goedkoper, consistent en veiliger maken door menselijke experts te ontlasten. Elke digitale inspecteur kloont de kennis van een menselijke expert en maakt de toepassing ervan eindeloos schaalbaar.
Meer over BrainCreators
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een podcast luisteren?


Vorige podcast
Volgende podcast
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.