Is MDR onze nieuwe silver bullet, of gaat het hier om oude wijn in nieuwe zakken?

Aflevering 1

| Ordina | 34 min | 30 juli 2021 11:23
Copyright: Ordina
Wij zien cybersecurity als onmisbare schakel in de continuïteit van het bedrijfsproces. Zo blijft je organisatie flexibel, innovatief en competitief. Het is zaak vroegtijdig aanvallen te detecteren, waardoor de gevolgen voor je business minimaal zijn.

Wij verhogen de veiligheid en weerbaarheid tegen cyberaanvallen met een integrale aanpak, waarin techniek, organisatorische vraagstukken en menselijke aspecten worden meegenomen. We brengen hierbij samen met je de meest relevante risico’s in kaart, bepalen de verdediging, monitoring en opvolging en testen de weerbaarheid van de organisatie. We kijken hierbij vooral naar de bedrijfsprocessen waarvan de impact op uw organisatie het grootst is. Dit noemen wij risico gebaseerd toepassen en integreren. Vind je dit interessant? Lees dan vooral het artikel in Technology Magazine, waarin ik dieper op deze materie in ga.

Tijdens de Ordina cybersecurity podcast gaan onze host Jesse Trommel en ik in gesprek met cybersecurity specialisten uit het vakgebied. In persoonlijke sfeer bespreken we mooie praktijkvoorbeelden, waarbij de eerste twee afleveringen Managed detection & response als centraal thema aan bod komt.

Wil je in een half uur bijgepraat worden op de meest actuele onderwerpen rond dit thema? Luister dan de eerste twee afleveringen.

Beluister deze podcast via de volgende kanalen:

Hoe vind je deze podcast?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ordina
Ordina is de grootste, lokale IT-dienstverlener in de Benelux. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie en overheid. Dit doen wij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen. Ordina helpt haar klanten de uitdagingen en veranderingen in hun business voor te zijn.
Meer over Ordina
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.