In Cyber We Trust!

Episode 1: over de zoektocht door de wondere wereld van cyber en transport

| Thales | 27 min | 17 september 2021 11:54
Copyright: Thales
De technologie die onze maatschappij steeds slimmer maakt, maakt het tegelijk ook kwetsbaar. Kunnen we die digitale toekomst waar we zo hard naar toe werken, nog wel vertrouwen? Met de digitalisering van ziekenhuizen, elektriciteitsnetwerken, bruggen, fabrieken en transport brengt digitalisering ook flinke risico's met zich mee voor onze samenleving. Maar wat zijn die bedreigingen dan, en hoe maken we onze systemen weerbaar?

In de eerste aflevering van de serie duiken voormalig commandant der strijdkrachten Peter van Uhm, digitaal evangelist Steven van Belleghem en verschillende malware- en cyberexperts in de digitale keerzijde van onze kritische infrastructuur.
In deel twee is Roel in gesprek met Rickey Gevers, ethisch hacker en data leak expert, en Daniel Wunderink, de CISO van het GVB, over de zoektocht door de wondere wereld van cyber en transport.

Beluister deze podcast via de volgende kanalen:

Hoe vind je deze podcast?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Thales
De mensen op wie we allemaal vertrouwen om de wereld draaiende te houden, vertrouwen op Thales. Onze klanten komen naar ons toe met grote ambities: om het leven beter te maken, om ons veilig te houden. Door een unieke combinatie van diverse expertise, talenten en culturen, ontwerpen en leveren onze architecten buitengewone hoogtechnologische oplossingen. Oplossingen die morgen mogelijk maken, en wel vandaag. Van de bodem van de oceanen tot diep in de ruimte en cyberspace helpen we onze klanten slimmer te denken en sneller te handelen – zodat groeiende complexiteit en ieder beslissend moment beheersbaar blijft.
Meer over Thales
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.