Tanzu Talk: hiaten in vaardigheden - het is waarschijnlijk niet zo erg als je denkt

| VMware Tanzu | 23 min | 16 november 2020 13:56
Copyright: VMware Tanzu
Als het gaat om digitale transformatie, kubernetes en app-ontwikkeling, zijn leidinggevenden altijd gestrest over lacunes in vaardigheden. Ze denken niet dat personeelsleden de taken aankunnen en dat ze niet het budget hebben om nieuwe mensen met die occulte kennis in dienst te nemen. Dit kan echter meer te maken hebben met het gebrek aan training en strategische leermethoden in die organisaties. Wat als het probleem niet een gebrek aan vaardigheden was, maar een gebrek aan kennis? In deze aflevering doet Coté een analistenrapport dat naar deze situatie kijkt en een aantal tactieken doorloopt om de (vermeende) vaardigheidskloof te dichten.

Volledige aantekeningen en links genoemd: http://tanzutalk.com

Download ook de paper: https://tanzu.vmware.com/content/analyst-reports/the-cloud-infrastructure-and-platform-services-skills-io-teams-require-for-the-future?utm_source= cote & utm_medium = video & utm_campaign = tanzutalk

----

Hoofdstukken:

00:00 - Vaardigheden hiaten.
00:40 - Onderzoek zegt: mensen maken zich zorgen over vaardigheden.
05:37 - De soorten vaardigheden die ontbreken.
09:19 - Drie manieren om de vaardigheden van uw organisatie te verwerven. behoeften.
16:31 - Leren hoe je leert - vergeet niet te meten.
17:14 - CTA - http://kube.academy, http://tanzu.vmware.com/developer
19:23 - Bonus: krijg gratis training van deal-hongerige 'leveranciers.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over VMware Tanzu
Om vandaag op de markt te winnen, moet u investeren in zowel uw mensen als uw technologie. Maak uw teams vrij om complexere uitdagingen aan te gaan. Gebruik flexibele, cloud-native ontwikkelingsmethoden en -tools. Upgrade uw oude systemen naar nieuwe native runtimes in de cloud. Dit soort transformatie op bedrijfsschaal is niet eenvoudig. Maar met VMware Tanzu kunt u het tempo van verandering versnellen. We helpen de manier waarop uw bedrijf werkt te heroverwegen en er een onderneming van de volgende generatie van te maken. We doen dit met een portfolio van oplossingen om uw applicatie en infrastructuur te moderniseren.
Meer over VMware Tanzu
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.