De Oracle Cloud gebruiken om medische dossiers te digitaliseren en ziektes te bestrijden

| Oracle | 2 min | 29 november 2020 15:56
Copyright: Oracle
Artsen en verpleegkundigen gebruiken data en de Oracle Cloud om levens te redden.

Oracle en het Tony Blair Institute for Global Change werken samen om digitale vaccinatierecords te creëren voor de gele koorts-campagne in Ghana. De Oracle Cloud helpt artsen bij het bijhouden van iedereen die ze vaccineren.

Hoewel het gele koortsvirus niet nieuw is, heeft het één vreselijke zaak gemeen met COVID-19: het zijn beide moordenaars. De helft van de met gele koorts geïnfecteerde mensen die ernstige symptomen ontwikkelen, sterft in minder dan twee weken. Er bestaat een effectief vaccin, maar het leveren aan miljoenen mensen, het maken van miljoenen gezondheidsdossiers en ervoor zorgen dat iedereen wordt gevaccineerd, zijn enorme uitdagingen.

Dat is waar Oracle kan helpen. In samenwerking met het Tony Blair Institute for Global Change, voorzien we drie Afrikaanse landen, Ghana, Rwanda en Sierra Leone, van een cloudgebaseerd, elektronisch patiëntendossiersysteem om gegevens te beheren voor hun grootschalige vaccinatieprogramma's, grote ziekte-uitbraken en levens redden.

https://www.oracle.com/corporate/citizenship/health/

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Oracle
Oracle Corporation (NYSE: ORCL) is een Amerikaans multinationaal computertechnologiebedrijf met hoofdkantoor in Redwood Shores, Californië. Het bedrijf verkoopt databasesoftware en -technologie, cloud engineering-systemen en bedrijfssoftwareproducten.
Oracle en Java zijn geregistreerde merken van Oracle Corporation.
Meer over Oracle
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.