De mainstreaming van machine-intelligentie | Uw gegevensgame verbeteren

| Cognizant | 4 min | 7 december 2020 14:49
Copyright: Cognizant
Na decennia van experimenteren is kunstmatige intelligentie (AI) netjes van een achterkamerlab en een academische kelder naar de mainstream van het bedrijf gesprongen. Machine-intelligentie raakt nu bijna elke persoonlijke en professionele interactie en transactie die we hebben. En onze afhankelijkheid van AI zal alleen maar toenemen in het post-pandemische tijdperk, aangezien het vermogen om realtime voorspellingen en modevoorschriften te doen voor onze dagelijkse uitdagingen fundamenteel zal afhangen van het hebben van nieuwe gegevens en nauwkeurige algoritmische modellen.

Een nieuw door Cognizant gesponsord onderzoek onder 1200 leidinggevenden in verschillende branches over de hele wereld laat zien dat een meerderheid van de respondenten AI als essentieel beschouwt voor de toekomst van hun bedrijf. Toch zei minder dan de helft van de ondervraagden dat hun AI-projecten winstgevend zijn. En van die projecten die rendement opleveren, is de gemiddelde ROI slechts 1,3%. Hoe kunnen leiders het rendement van AI verbeteren? Het begint met het verwerven van de juiste vaardigheden, mindset en capaciteit om AI op schaal te leveren.

Door een volwaardige toewijding aan het moderniseren van gegevens en het verwerven van platforms die interne inzichten combineren met relevante gegevens van derden, kunnen senior leiders het rendement van hun AI-investeringen aanzienlijk verbeteren.

Het doel: AI-algoritmen die leren naarmate gegevens en modellen evolueren, en snellere en nauwkeurigere beslissingen opleveren die organisaties in staat stellen om beter te presteren dan het volgende onvermijdelijke Black Swan-evenement.

Meer informatie: http://cogniz.at/returnonaiwebinar Abonneer je op dit kanaal: https://cogniz.at/subscribeyt

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een van 's werelds grootste professionele dienstverleners. De organisatie helpt klanten hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
Meer over Cognizant
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.