Een tijd om te reageren: Ransomware in het nieuwe normaal

| Trend Micro | 11 min | 06 december 2020 12:40
Copyright: Trend Micro
In 2015 woog Trend Micro Research over onderwerpen rond het dreigingslandschap van morgen. Toen bespraken onze onderzoekers de evolutie van ransomware - in het bijzonder hoe enorm complex en geavanceerd het in de loop van de tijd was geworden. Nu onze wereld permanent is verschoven als gevolg van de Covid-19-pandemie, zijn cybercriminelen begonnen met het gebruik van nieuw kunstaas om toegang te krijgen tot systemen en geavanceerde gegevens te stelen van zowel de consument als het bedrijfssegment.

In deze video vertelt David Sancho, onze Senior Threat Researcher, hoe de dreigingsactoren achter beruchte malware hun bedrijfsplannen voor het aanvallen van hun slachtoffers hebben gewijzigd en hoe ransomware voortdurend toeneemt, wat bijdraagt aan de huidige crisis waarmee we worden geconfronteerd.

Laten we eens nader bekijken hoe de dreiging van ransomware is geëvolueerd, en hoe het de normale bedrijfsvoering van organisaties verstoort. Laten we samen kijken wat we kunnen doen om te voorkomen dat we het slachtoffer worden van ransomware in #TheNewNorm.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen – zowel vandaag als in de toekomst. Door slimme toepassing van onze XGen security-strategie, leveren wij onze innovatieve oplossingen aan consumenten, bedrijven en overheden: connected security voor hun datacenters, cloud-omgevingen, netwerken en endpoints. Onze connected threat defense maakt het eenvoudig om threat intelligence te delen. Ook biedt het centraal inzicht en onderzoek om organisaties zo veerkrachtig mogelijk te maken.
Meer over Trend Micro
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een video bekijken?


Vorige video
Volgende video
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.