Cloud-native gaan: obstakels en kansen - volledig webinar

| Manhattan Associates | 37 min | 18 december 2020 19:17
Copyright: Manhattan Associates
Cloud-native technologieën leiden een nieuw tijdperk van gedistribueerde bedrijfssoftware, ontworpen om overal te worden gebouwd en te draaien.
  
Dave Bartoletti, vicepresident en hoofdanalist bij Forrester, en Krishna Venkatasamy, senior directeur Productbeheer bij Manhattan Associates, zullen vertellen hoe cloud-native technologie digitale transformatie kan stimuleren door bedrijven te helpen bij het bouwen, migreren en moderniseren van bedrijfskritische kernapplicaties.
  
Leer hoe u een koers uitstippelt die beveiligings-, prestatie- en beheeruitdagingen overwint om te profiteren van kansen die worden gecreëerd door meer flexibele en innovatieve activiteiten.
  
Ontdek in dit webinar:
  • Waarom het van cruciaal belang is voor organisaties om bedrijfsapplicaties te migreren naar een cloud-native architectuur
  • De risico's en zorgen van cloud-native technologieën
  • Hoe u gebruik kunt maken van best practices voor een succesvolle cloudmigratie
  • Voorbeelden van organisaties die met succes naar de cloud zijn verhuisd

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Manhattan Associates
Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supplychainexecutie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.

Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en on-premise oplossingen, zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcentrum de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken.
Meer over Manhattan Associates
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.