In The Clouds | Matt Hicks, Executive VP, Products and Technologies

| Red Hat | 51 min | 19 december 2020 10:55
Copyright: Red Hat
Ontdek waar Red Hat-leiders denken dat cloud computing de volgende stap is. Matt Hicks, EVP voor producten en technologieën bij Red Hat, bespreekt cloudplatforms, containers en Kubernetes in de nieuwste aflevering van In the Clouds.

Over In The Clouds

Het senior leiderschap van Red Hat moet in een steeds hoger tempo worden uitgevoerd. Dat betekent dat de technologische beslissingen van vandaag een evenwicht moeten vinden tussen kortetermijnrisico's en langetermijnwinsten. Deze unieke serie nodigt gastheer Chris Short uit tot doordachte en openhartige discussies met elke gast.

Abonneer u op het YouTube-kanaal van Red Hat: https://www.youtube.com/redhat/?sub_confirmation=1

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Red Hat
Red Hat is een toonaangevende leverancier van opensourcesoftwareoplossingen voor bedrijven. Het gebruikt een community-gedreven benadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybride cloud-, container- en Kubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren, cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- en consultingdiensten maken van Red Hat een vertrouwde adviseur van de Fortune 500. Als een strategische partner voor cloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten en opensourcecommunity's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst.
Meer over Red Hat
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.