Unboxing de NETGEAR Orbi Pro WiFi 6

| NETGEAR | 2 min | 27 december 2020 13:15
Copyright: NETGEAR
Lees meer over Orbi Pro WiFi 6 door NETGEAR: https://www.netgear.com/business/wifi/mesh/orbipro/.

Doe met ons mee terwijl we de NETGEAR Orbi Pro WiFi 6 uitpakken, een Tri-Band Mesh-systeem gebouwd met de nieuwste generatie WiFi-technologie. Kijk wat erin zit terwijl we de doos openen en kijk hoe u dekking, snelheid en verbindingscapaciteit van het volgende niveau kunt krijgen voor uw kleine onderneming of thuiskantoor.

Orbi Pro WiFi 6 biedt ongekende prestaties, eenvoudig beheer, ondersteunt een groter aantal apparaten en biedt beveiligingsstandaarden op bedrijfsniveau. Elke Orbi Pro WiFi 6-router en -satelliet is uitgerust met tri-band radio's, die elk verbinding kunnen maken met de volgende generatie WiFi 6 (802.11 AX) -apparaten.

In de doos vindt u een Orbi Pro WiFi 6-router en -satelliet, beugels voor wandmontage, voedingsadapters, schroeven en essentiële snelstartgidsen. En dankzij de eenvoudige installatie en het beheer met de NETGEAR Insight-app bent u in slechts een paar stappen klaar om zakelijke wifi te ervaren, of u nu net begint met netwerken of een ervaren technicus bent.

Schrijf je in voor meer video's! http://bit.ly/1JsK6Ej.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.