Upgrade naar Geotab en wees de concurrentie voor

| Geotab | 2 min | 05 februari 2021 12:16
Copyright: Geotab
Technologie verandert het aanzien van het vrachtvervoer over de hele wereld. Als wereldleider op het gebied van telematica heeft Geotab de knowhow en expertise om samen te werken met wagenparken en hen toegang te geven tot kritieke gegevens en integraties, zodat ze op de hoogte blijven van de behoeften van klanten, chauffeurs en operaties.

Ga voor meer informatie over de oplossingen voor het beheer van het commerciële wagenpark van Geotab naar: https://www.geotab.com/industries/heavy-truck-fleet/

Wilt u meer weten over Geotab? Bezoek https://www.geotab.com of

Volg ons op:

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Geotab
Geotab zorgt voor verbeterde veiligheid door bedrijfswagens met het internet te verbinden en klanten toegang te bieden tot web-based analysemogelijkheden waarmee ze hun wagenpark effectiever kunnen beheren. Het open platform van Geotab en zijn Marketplace, dat toegang biedt tot honderden oplossingen van derden, stellen bedrijven van elke omvang in staat om hun bedrijfsprocessen te automatiseren door het integreren van voertuiggegevens met hun andere waardevolle data. Het in bedrijfswagens geïnstalleerde apparaat dient als IoT-knooppunt en biedt aanvullende functionaliteit via IOX Add-Ons. Geotab verwerkt dagelijks miljarden datapunten en maakt gebruik van geavanceerde analysemogelijkheden en machine learning om klanten te helpen met het verbeteren van de productiviteit, het optimaliseren van het wagenparkbeheer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van de veiligheid van bestuurders. Het biedt daarnaast krachtige functionaliteit voor het waarborgen van overeenstemming met de veranderende wet- en regelgeving. De producten van Geotab worden wereldwijd aangeboden via erkende Geotab-resellers.
Meer over Geotab
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.