Salesforce voor productie: hoe u uw verkoopprocessen digitaliseert

| Salesforce | 3 min | 08 maart 2021 18:55
Copyright: Salesforce
Als verkoopleider op het gebied van productie ben je op zoek naar manieren om je verkoopprocessen digitaal te integreren en de kanaalprestaties te verbeteren. In deze video leert u drie stappen die u kunt nemen met Salesforce for Manufacturing: 1. Word een datagestuurde verkooporganisatie 2. Maak nieuwe wegen voor voorspelbare omzetgroei 3. Bereid u voor op de toekomst van werk.

Lees meer over hoe Salesforce for Manufacturing u kan helpen bij het digitaliseren van uw productieverkoopproces door naar https://sfdc.co/scsolutions te gaan.

Volledig videotranscript:
Als verkoopleider op het gebied van productie werk je er hard aan om je verkoopprocessen te digitaliseren en veerkrachtiger te worden voor de lange termijn. Hier zijn drie stappen die u kunt nemen om digitaal te gaan met uw verkopen en de kanaalprestaties te verbeteren met Salesforce for Manufacturing.

Neem eerst meer beslissingen op basis van realtime kanaal-, product- en klantgegevens. Haal uw territoriumplanning uit spreadsheets door geavanceerde software te gebruiken om te experimenteren met verschillende territoriummodellen en live te gaan met de beste. Maak vervolgens verbinding met de juiste kopers en win meer deals door analyses rechtstreeks in het account te bekijken. Analyseer de prestaties van uw klanten, producten en distributiekanalen om elke mogelijkheid te vinden om uw inkomsten te laten groeien. Gebruik machine learning om uw prognose te voorspellen. Gebruik de onderliggende inzichten en schilder een nauwkeuriger beeld van hoeveel uw team in een bepaalde periode zal verkopen.

Laat vervolgens uw bedrijf groeien door nieuwe inkomstenstromen en routes naar de markt te openen. Als u begrijpt wat klanten echt willen, kunt u snel naar de markt gaan met een passend nieuw aanbod. Maar dat kan alleen als al uw verkoopprocessen op elkaar zijn aangesloten. Begin met het doorbreken van silo's en geef elk team, inclusief kanaalpartners, toegang tot dezelfde gegevens en tools die directe verkopers gebruiken. Breng offertes en facturering naar hetzelfde platform waarop u verkoopt om de koopervaring te verbeteren. En vergeet niet uw ERP en andere externe bronnen mee te nemen voor de rit! Wanneer u uw front- en backoffice met elkaar verbindt, kunt u beslissingen nemen op basis van echte inzichten zoals daadwerkelijke klantaankopen.

En tot slot, creëer een personeelsbestand van de volgende generatie door uw mensen de juiste tools te geven om te slagen. Ontdek snel datapatronen om nieuwe kansen te ontdekken om meer deals te winnen. Gebruik voorspellende tools om de leads en kansen te markeren die het meest waarschijnlijk zullen sluiten, zodat verkoopvertegenwoordigers hun werk kunnen prioriteren. Identificeer vervolgens de best practices die ervoor zorgen dat vertegenwoordigers meer verkopen, en pas die best practices op schaal toe. En leg eenvoudig informatie vast uit klantrapporten en verkrijg inzichten uit verkoopgesprekken met behulp van gespreksinformatie, zodat u uw vertegenwoordigers kunt coachen tot A-spelers.

Bezoek ons online voor meer informatie over hoe Salesforce for Manufacturing u kan helpen bij het digitaliseren van uw fabricageverkoopproces!

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Salesforce
Salesforce is wereldleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en brengt bedrijven dichter bij hun klanten in het digitale tijdperk. Opgericht in 1999, stelt Salesforce bedrijven van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën - cloud, mobiel, sociaal, internet van dingen, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain - om een 360 graden beeld van hun klanten te creëren.
Meer over Salesforce
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een video bekijken?


Vorige video
Volgende video
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.