Hoe helpt Tesorion uw organisatie?

| Tesorion | 1 min | 9 maart 2021 13:13
Copyright: Tesorion
Tesorion is een 100% Nederlands bedrijf dat zich primair richt op cybersecurity en op het helpen van onze klanten bij het bestrijden van allerlei soorten cybercriminaliteit en het minimaliseren van hun operationele risico's. Het doel van het bedrijf is om Nederland veiliger te maken, met een bijzondere focus op Managed Cybersecurity-services. Dit doet zij onder meer door middel van SOC-diensten, Behaviour & Awareness, Digital Risk Protection en Offensive Security. Tesorion biedt ook 24/7 specialistische ondersteuning bij cyberincidenten.

Wanneer een organisatie bijvoorbeeld wordt getroffen door een cybersecurity-incident, kunnen de digitale forensische specialisten van Tesorion namens T-CERT ondersteuning bieden. Elke dag worden meer dan vier miljoen apparaten beschermd namens klanten in de zorg, onderwijs, transport en logistiek, zakelijke dienstverlening, de financiële sector en de industrie. Tesorion stelt organisaties in staat zich te concentreren op hun primaire taken en op het waarborgen van de continuïteit van hun bedrijfsvoering. Tesorion is een Nederlandse cybersecurity-expert. Binnen het Microsoft Active Protections Program (MAPP) is Tesorion de enige partner uit continentaal Europa die de status van Threat Indicator Topbijdrager heeft bereikt. Tesorion is ook een geassocieerde partner van het Europol No More Ransom-project.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Tesorion
Tesorion helpt organisaties het hoofd te bieden aan de meest uiteenlopende vormen van cybercriminaliteit. De diensten variëren van het vergroten van awareness, tot het bieden met mitigerende oplossingen, digitaal forensisch onderzoek of het bieden van nazorg na een digitale inbraak. Tesorion is een Nederlandse cybersecurity expert met 160 experts, is een associate partner van het NoMoreRansom project en is door Microsoft genoemd als ‘Threat Indicator Top Contributor’.
Meer over Tesorion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.