Introductie van Orbi Dual Band door NETGEAR

| NETGEAR | min | 15 december 2019 11:18
Copyright: NETGEAR
Introductie van het nieuwe drie-pack Orbi wifi-systeem (RBK13). Orbi levert tot 1,2 Gbps met een dekking van maximaal 4.500 vierkante voet en levert krachtige wifi voor het hele huis om aan uw streaming-, gaming- en surfbehoeften te voldoen.

Het RBK13 Orbi wifi-systeem heeft een gloednieuw, kleiner ontwerp en wordt geleverd in een pakket van drie om uw huis te bedekken met #BetterWiFiEverywhere. Bewaar één wifi-naam voor ononderbroken verbindingen terwijl u van kamer naar kamer gaat. Orbi is compatibel met alle internetproviders, maak eenvoudig verbinding met uw modem en installeer met de Orbi-app voor supersnelle WiFi in minuten.

Geniet van de beste antivirus- en gegevensdiefstalbeveiliging met NETGEAR Armor. Bescherm al uw mobiele telefoons, computers en smart home-apparaten tegen internetbedreigingen - één maand service inbegrepen. Gebruik slimme ouderlijk toezicht met Circle om content en tijd eenvoudig online te beheren op alle apparaten die op uw thuisnetwerk zijn aangesloten.

Bekroonde Orbi mesh WiFi-technologie nu geleverd in een pakket van drie voor bij u thuis. Nu verkrijgbaar in de NETGEAR Store op https://store.netgear.com/

Meer informatie over Orbi Dual Band van NETGEAR: https://www.netgear.com/orbi/rbk13.aspx

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.