Digitale oplossingen voor zorgsector

| Cegeka | 2 min | 19 maart 2021 10:24
Copyright: Cegeka
Zorginstellingen willen de continuïteit van hun zorg garanderen, maar tegelijk ook inspelen op de veranderende verwachtingen van hun patiënten. Met haar digitale oplossingen helpt Cegeka zorginstellingen bij deze uitdagingen. Hoe doen we dit concreet? Met een patiëntgerichte digitale strategie bouwen we nieuwe software, zodat we de patiënten-tevredenheid en de kwaliteit van de zorg kunnen verbeteren. Daarnaast verminderen we de groeiende complexiteit van IT in uw zorginstelling. We harmoniseren uw IT-landschap en zorgen zo voor stabiliteit en flexibiliteit. Het resultaat? Digitalisering en automatisering verbeteren kwaliteit en efficiëntie van de zorg in uw instelling.

Hierbij zijn Digitale werkplekken een belangrijk instrument om uw interne productiviteit te stimuleren. Ook verbinden we data-eilanden in uw organisatie om zo tot actiegerichte inzichten te komen. Zo ondersteunen we kwaliteitsverhoging van de patiëntenzorg en de slagkracht van uw medewerkers. Cegeka is uw klankbord voor end-to-end digitale oplossingen. De dienstverlening en expertise bestrijken het volledige IT-spectrum. Van applicatieontwikkeling, cloud computing, digitale werkplekken, data intelligence tot cyber security en privacy. Met meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg werken we nauw samen met onze klanten, “in close cooperation”. We ondersteunen hen met raad en daad. Net zoals zorgverleners dat doen voor hun patiënten.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Cegeka

Cegeka is een toonaangevende Europese aanbieder van IT-oplossingen die gespecialiseerd is in multi-cloud oplossingen, cloud orchestration, outsourcing en de optimalisatie van applicaties, infrastructuur en bedrijfsprocessen. Cegeka richt zich verder ook op de ontwikkeling en integratie van applicaties en platformen. Cegeka helpt klanten om relevant te blijven in een snel evoluerende digitale wereld door verder te denken dan de cloud en digitalisering, en door oplossingen aan te bieden die een echte impact op hun business hebben.
Meer over Cegeka

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.