SaaS-cyberbeveiligingsbeleid versnellen naar implementatie

| Qualys | 61 min | 20 maart 2021 19:33
Copyright: Qualys
Naarmate bedrijven SaaS-applicaties snel gebruiken, hebben zich blinde vlekken ontwikkeld omdat traditioneel beveiligingsbeleid, besturingsbegeleiding en tools niet de benchmarks of zichtbaarheid bieden die IT- en beveiligingsteams nodig hebben om ze te beschermen. Hoewel sommigen hebben gekeken naar oplossingen voor cloud access security broker (CASB) om aan de behoefte te voldoen, bemiddelen deze oplossingen alleen de toegang op basis van de perimeter en bieden ze geen continue, holistische benadering van risico en compliance.

In dit webinar bespreekt CIS het belang van SaaS-beveiliging en de waarde die wordt geboden door beveiligingsrichtlijnen zoals de CIS Benchmarks, consensus-ontwikkelde richtlijnen voor veilige configuratie voor het versterken van besturingssystemen, servers, cloudomgevingen en meer. Qualys introduceert SaaS Detection and Response (SaaSDR), waarmee IT-beheerders hun kritieke SaaS-beveiliging kunnen beheren en beleid kunnen valideren tegen de CIS Benchmarks voor Google Workspace, Microsoft Office 365, Salesforce.com en Zoom.

CIS-experts behandelen:
  • Balanceren tussen vertrouwen en risico bij het gebruik van SaaS-applicaties
  • Beveiligen van kritieke workflows binnen een steeds groter wordende verantwoordelijkheidsgrens
  • Beleidsgarantie creëren met op consensus gebaseerde best practices op het gebied van beveiliging
  • Hoe geautomatiseerde monitoring beleid tot leven brengt
Deskundigen van Qualys zullen demonstreren hoe SaaSDR adresseert:
  • Gebruikers- en apparaatzichtbaarheid
  • Monitoring van gegevensblootstelling
  • Inzichten in applicatiegegevens voor risicobeoordeling
  • Voortdurende beveiligingshouding

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Qualys
Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier en een toonaangevende leverancier van cloud-based security- en compliance-oplossingen. Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en consolideren van hun security- en compliance-oplossingen in één platform en het integreren van security in digitale-transformatie-initiatieven voor meer flexibiliteit, beter bedrijfsresultaat en een substantiële kostenbesparing. Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde Cloud Apps bieden continue bedrijfskritische beveiligingsinformatie, waardoor auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties on-premise, op endpoints en in elastic clouds zijn te automatiseren.
Meer over Qualys
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.