Gebruik netwerk- en eindpuntbeveiliging om blinde vlekken te elimineren

Een licht werpen op onbeheerde systemen in uw netwerk

| Trend Micro | 3 min | 03 april 2021 10:18
Copyright: Trend Micro
Een sterke endpoint-beveiligingsoplossing, zoals Apex One, is van cruciaal belang voor elke organisatie, maar kan u met blinde vlekken achterlaten. Voor meer zichtbaarheid kan het toevoegen van een netwerkbeveiligingsoplossing, zoals Deep Discovery, een licht werpen op enkele van de blinde vlekken of onbeheerde systemen in uw netwerk. De XDR-mogelijkheden van Trend Micro Vision One brengen deze mogelijkheden samen en geven u een compleet beeld van de aanval. Ga voor meer informatie naar: https://www.trendmicro.com/en_us/business/products/network/advanced-threat-protection/inspector.html

Trend Micro, een wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging, helpt de wereld veilig te maken voor het uitwisselen van digitale informatie. Gevoed door decennia aan beveiligingsexpertise, onderzoek naar wereldwijde dreigingen en voortdurende innovatie, beschermt ons cyberbeveiligingsplatform honderdduizenden organisaties en miljoenen individuen in clouds, netwerken, apparaten en endpoints.
Ga voor meer informatie over onze producten en diensten naar https://www.trendmicro.com/
 
U kunt ons ook vinden op Social Media:

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen – zowel vandaag als in de toekomst. Door slimme toepassing van onze XGen security-strategie, leveren wij onze innovatieve oplossingen aan consumenten, bedrijven en overheden: connected security voor hun datacenters, cloud-omgevingen, netwerken en endpoints. Onze connected threat defense maakt het eenvoudig om threat intelligence te delen. Ook biedt het centraal inzicht en onderzoek om organisaties zo veerkrachtig mogelijk te maken.
Meer over Trend Micro
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.