Hyperautomated schools: hoe studenten van de universiteit van Auckland zich voorbereiden op een geautomatiseerde wereld

| UiPath | min | 20 december 2019 14:18
Copyright: UiPath
De Universiteit van Auckland heeft een baanbrekende nieuwe studentenervaring gecreëerd door:
  • Automatiseringsvaardigheden aan eigen studenten bijbrengen.
  • De kracht van automatisering delen met lokale jongeren.
  • Softwarerobots gebruiken om campusactiviteiten te versnellen.
In deze inzichtelijke chat met de strategische programmamanager van Auckland, Matt Poole, kun je ontdekken waarom de "volgende generatie" school vandaag hier is. Meer informatie over hoe Auckland RPA gebruikt: https: //www.uipath.com/solutions/customer-success-stories/university-of-auckland

Wil je softwarerobots naar je campus brengen? Kijk voor gratis curricula voor automatisering op: www.uipath.com/academicalliance.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over UiPath
UiPath voert het ´automatisering voorop´-tijdperk aan – door zich hard te maken voor een software-robot voor iedereen en door robots nieuwe vaardigheden bij te brengen door middel van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML). Door kosteloze training voor iedereen, brengt UiPath de vaardigheden benodigd voor het digitale tijdperk binnen bereik van miljoenen mensen wereldwijd, wat de productiviteit en efficiëntie van bedrijven verhoogt; de betrokkenheid van medewerkers vergroot; en de klantervaring verbetert.

UiPath´s hyperautomatiseringsplatform maakt de snelste automatisering van de digitale bedrijfsvoering mogelijk door de beste oplossing voor Robotic Process Automatisering (RPA) te combineren met alle denkbare digitale vaardigheden.
Meer over UiPath
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.