Status quo digitalisering, thuiswerken en vertrouwelijke informatie

Over de digitale volwassenheid van organisaties in verschillende branches

| BCT | 28 min | 30 mei 2021 18:20
Copyright: BCT
Thuiswerken - voor veel gemeenten en bedrijven inmiddels nieuwe realiteit. Maar er ontbreekt, ook na een jaar, nog altijd veel om het helemaal goed te kunnen doen. Zowel uit het onderzoek #gemeente2030 van BCT als dat van VakWereld blijkt dat met name het omgaan met vertrouwelijke informatie een belangrijke bottleneck is.

In deze kennissessie praten Dimitri Palmen (directeur BCT), Paul te Lindert (directeur SmartDocuments), Sander de Wolf (uitgever VakWereld) en John de Waard (hoofdredacteur DocumentWereld) over de digitale volwassenheid van organisaties in verschillende branches, thuiswerken en omgaan met vertrouwelijke informatie.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BCT
BCT is ervan overtuigd dat grip op informatie bijdraagt aan een veilige, kansrijke en duurzame wereld. BCT optimaliseert informatiemanagement bij organisaties aan de hand van het BCT Transitiemodel. Daarmee geeft BCT organisaties in vier overzichtelijke stappen een handvat in de groei naar een kennisgedreven organisatie om zo het maximale uit informatie te halen. Met haar blik gericht op de toekomst, maar met oog voor het huidige ambitie- en volwassenheidsniveau van organisaties, ontketent BCT een evolutie of een revolutie op het gebied van waardecreatie. De specialist in informatiemanagement is een aanjager van innovatie en helpt organisaties hun bestaansrecht te borgen. Hiervoor zet BCT hoogwaardige Enterprise Information Managementtechnologie in.
Meer over BCT
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een video bekijken?


Vorige video
Volgende video
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.