Geef uw werkplek een nieuwe invulling: Wi-Fi 6 is er

Waar moet u aan denken?

| Black Box | 1 min | 6 juni 2021 13:52
Gewaardeerd
Copyright: Black Box
Wi-Fi 6 stimuleert de veerkracht van het bedrijf en de digitale transformatie terwijl organisaties terugkeren naar het kantoor. Maar hoe zorg je ervoor dat het voor jou werkt? Hier zijn een paar vragen waarmee u rekening moet houden om Wi-Fi 6 te implementeren. Wat is uw bouwconstructie? Hoeveel mensen en apparaten zullen er op kantoor zijn? Waar zullen ze zijn? Of je nu wifi 6-dekking nodig hebt in kantoren, evenementencentra, winkelruimtes of zelfs restaurants, krijg deskundig advies over hoe je een effectieve en efficiënte draadloze strategie kunt creëren.

Zie de volledige "Reimagine Your Workplace: Your WorkFORCE is Ready - Maar is Your WorkPLACE?

Vraag het onze experts!” webinar voor meer informatie: https://bit.ly/3pcJIF3.

Hoe vind je deze video?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Black Box
Met meer dan 40 jaar ervaring met het verbinden van mensen en apparaten, is Black Box toegewijd om klanten te helpen de IoT-toekomst te omarmen door bedrijfscontinuïteit te waarborgen en digitale transformatie te versnellen. Als vertrouwde leverancier van infrastructuuroplossingen en partner voor oplossingsintegratie ontwerpt, implementeert, beheert en onderhoudt Black Box een volledige reeks technologieën die verbonden gebouwen, de digitale werkplek en klantervaring ondersteunen. Met diepgaande expertise op het gebied van 5G, edge-netwerken, datacenters en cyberbeveiliging, levert het Black Box-team veilige, consistente en latentievrije connectiviteit voor ondernemingen van elke omvang en omvang.
Meer over Black Box
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.