Onze toekomstige relatie met technologie

Timeline of Next

| Cognizant | 2 min | 12 augustus 2021 17:51
Copyright: Cognizant
In het komende decennium zal de wereld er heel anders uitzien, met enkele verrassende nieuwe toevoegingen. Noem het "het eeuwigdurende nieuwe normaal" - altijd veranderend in reactie op wat er net daarvoor kwam. Om ons voor te bereiden op wat ons te wachten staat, moeten we niet alleen rekening houden met de veranderingen die we nu zien, maar ook met de nieuwe realiteiten die deze veranderingen dieper in de toekomst zullen voortbrengen.

Hoe zullen we leven en werken met technologie om ons heen? Hoe ontwerpen we steden in de toekomst? Hoe zal een jaar van thuisonderwijs de gevoelens van deze en de volgende generatie over roodkeelkapitalisme veranderen?

Te midden van de wereldwijde pandemie hebben we een groep visionairs van Cognizant en onze partners gevraagd om hun kijk op de wereld van morgen te delen. Onze resulterende Timeline of Next onderzoekt de impact van 'nu' op de toekomst van onderwijs, werk, economieën en het leven zelf. Dit speciale rapport biedt een hoopvolle kijk op persoonlijk welzijn, nieuwe modellen voor fysieke werkruimte en realistische projecties voor opkomende maatschappelijke uitdagingen, zoals het volgen van identiteiten en vangnetten.

Bekijk het hele webinar @ www.cogniz.at/timelineofnextwebinar
Download het rapport @ www.cogniz.at/timelineofnext

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een van 's werelds grootste professionele dienstverleners. De organisatie helpt klanten hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
Meer over Cognizant
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een video bekijken?


Vorige video
Volgende video
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.