AI-enabled Cloud life cycle management

HCL ElasticOps

| HCL | 0 min | 16 augustus 2021 18:18
Copyright: HCL
De overstap naar de cloud biedt talloze zakelijke voordelen voor ondernemingen, zoals het verstoren van markten, het creëren van nieuwe inkomstenkanalen, het onderscheiden van waardeproposities en het verkennen van innovatieve manieren om klanten te bereiken. Daar eindigt de reis echter niet. Efficiënt beheer van de cloudomgeving is uiterst cruciaal om het volledige potentieel van de cloud te realiseren.

ElasticOps is een op kunstmatige intelligentie gebaseerde technologie-operatie die slimme algoritmen gebruikt om taken en processen zonder aanraking te automatiseren. Het brengt de kracht van AI, Autonomics en Orchestration om IT en bedrijfsvoering te vereenvoudigen. Door door de industrie aanbevolen best practices te implementeren om de cloudinfrastructuur te onderhouden, vereenvoudigt HCL ElasticOps de cloudactiviteiten, beschermt de cloudomgeving tegen bedreigingen en vermindert de operationele overhead. Het voert al het nodige gezwoeg uit en verlost u van onvoorspelbare maandelijkse kosten.
 
Meer informatie: https://www.hcltech.com/cloud/elasticops.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over HCL
HCL Technologies is een marktleidende wereldwijde technologieleverancier, die internationaal opererende ondernemingen helpt bij het heruitvinden en transformeren van de business via een digitale technologietransformatie. HCL levert een geïntegreerd dienstenportfolio, gebaseerd op de eigen Mode 1-2-3 groeistrategie. Mode 1 omvat diensten op het gebied van applicaties, infrastructuur, BPO en engineering & R&D-services, waarbij gebruik wordt gemaakt van DRYiCETM Autonomics om het business- en IT-landschap van klanten te transformeren. Met als gevolg dat ze 'lean' en 'agile' worden. Mode 2 heeft betrekking op ervarings- en resultaatgerichte geïntegreerde aanbiedingen van Digital & Analytics, IoT WoRKS™, Cloud Native Services en Cybersecurity & GRC-diensten. Met als doel de bedrijfsresultaten te verbeteren en digitalisering mogelijk te maken. De Mode 3 strategie focust zich op ecosystemen en creëert innovatieve IP-partnerschappen om producten en platformen te bouwen. HCL gebruikt het eigen wereldwijde netwerk van geïntegreerde co-innovatielaboratoria en globale leveringscapaciteit, om een holistische multi-serviceverlening te bieden in belangrijke verticale markten. Dat zijn met name financiële dienstverlening, productie, telecommunicatie, media, uitgeverijen, entertainment- bedrijven, retail & CPG, life sciences & gezondheidszorg, olie & gas, energie & nutsbedrijven, reizen, transport & logistiek en overheden. 
Meer over HCL
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een video bekijken?


Vorige video
Volgende video
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.