Bot Wars - Zelfstudie over oplossing voor Human Resources-uitdaging

Hoe een bot te bouwen om de Human Resources-uitdaging te voltooien

| Automation Anywhere | 41 min | 19 augustus 2021 17:23
Copyright: Automation Anywhere
Bot Wars is een reeks wekelijkse RPA-uitdagingspagina's die zijn ontworpen om je vaardigheden als RPA-ontwikkelaar te testen, een vriendelijk gevoel van concurrentie tussen ontwikkelaars te creëren en ontwikkelaars de kans te geven om Bot Games-swag in beperkte oplage te krijgen. Hopelijk heb je een geweldige tijd gehad met deze Bot Wars-uitdaging. In deze video bespreken we hoe je een bot kunt bouwen om de Human Resources-uitdaging te voltooien, en bespreken we enkele benaderingen om de verwerkingstijd te versnellen.
 
Uitdagingspagina: https://developer.automationanywhere.com/challenges/automationanywherelabs-employeedatamigration.html
 
Referentievideo/artikel voor meer informatie over het webautomatiseringspakket: https://developer.automationanywhere.com/blog/bot-store-spotlight-web-automation-package
 
Referentievideo/artikel voor meer informatie over het JSON Object Manager-pakket: https://developer.automationanywhere.com/blog/bot-store-spotlight-json-object-manager-package

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Automation Anywhere
Automation Anywhere is een ontwikkelaar van software voor geautomatiseerde procesautomatisering, die softwarebots (RPA) gebruikt om processen te voltooien.
Meer over Automation Anywhere
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.