Gegevensmodernisering en -migratie

ADvantage Migrate is een alles-in-één oplossing die ondernemingen helpt hun gehele data- en analyselandschap te moderniseren

| HCL | 3 min | 11 september 2021 11:32
Copyright: HCL
Met de groeiende behoefte om de infrastructuurkosten te verlagen en om toegang te krijgen tot flexibiliteit en elasticiteit om de IT-systemen te schalen, kunnen initiatieven voor datamodernisering een doorbraak betekenen voor ondernemingen. Het kan helpen bestaande activiteiten te stroomlijnen, effectief te reageren op een veranderend marktlandschap, gepersonaliseerde diensten te bieden en zelfs nieuwe inkomstenstromen te genereren. Onze ADvantage Migrate is een alles-in-één oplossing die ondernemingen helpt hun gehele data- en analyselandschap te moderniseren. De oplossing helpt bij uniforme analyse en governance, versterkte menselijke output en snellere bedrijfsresultaten door gebruik te maken van onze ervaring en expertise in data-engineering en cloud, samen met onze eigen methodologieën en architectuurprincipes.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over HCL
HCL Technologies is een marktleidende wereldwijde technologieleverancier, die internationaal opererende ondernemingen helpt bij het heruitvinden en transformeren van de business via een digitale technologietransformatie. HCL levert een geïntegreerd dienstenportfolio, gebaseerd op de eigen Mode 1-2-3 groeistrategie. Mode 1 omvat diensten op het gebied van applicaties, infrastructuur, BPO en engineering & R&D-services, waarbij gebruik wordt gemaakt van DRYiCETM Autonomics om het business- en IT-landschap van klanten te transformeren. Met als gevolg dat ze 'lean' en 'agile' worden. Mode 2 heeft betrekking op ervarings- en resultaatgerichte geïntegreerde aanbiedingen van Digital & Analytics, IoT WoRKS™, Cloud Native Services en Cybersecurity & GRC-diensten. Met als doel de bedrijfsresultaten te verbeteren en digitalisering mogelijk te maken. De Mode 3 strategie focust zich op ecosystemen en creëert innovatieve IP-partnerschappen om producten en platformen te bouwen. HCL gebruikt het eigen wereldwijde netwerk van geïntegreerde co-innovatielaboratoria en globale leveringscapaciteit, om een holistische multi-serviceverlening te bieden in belangrijke verticale markten. Dat zijn met name financiële dienstverlening, productie, telecommunicatie, media, uitgeverijen, entertainment- bedrijven, retail & CPG, life sciences & gezondheidszorg, olie & gas, energie & nutsbedrijven, reizen, transport & logistiek en overheden. 
Meer over HCL
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.