IoT-beveiliging met Check Point-software

| Check Point | min | 28 januari 2020 20:14
Copyright: Check Point
Check Point biedt de meest uitgebreide cyberbeveiligingsoplossing in de branche voor verschillende IoT-omgevingen, waaronder Smart Office, Smart Building, Industrial en Healthcare.

Meer informatie via deze link: https://checkpoint.com/solutions/iot-security/
 
De oplossing stelt organisaties in staat om IoT-gerelateerde aanvallen te voorkomen en hun IoT-aanvaloppervlakte te minimaliseren. Allemaal op een manier die gemakkelijk schaalbaar is en niet storend is voor kritieke processen.

Check Point IoT Security Solution bevat de volgende mogelijkheden:
  • IoT-risicoanalyse: onthul al uw IoT-gerelateerde risico's;
  • IoT Auto-segmentatie: minimaliseer uw risicoblootstelling met automatisch gegenereerd IoT-beleid;
  • IoT Threat Prevention - Bekende en onbekende IoT-gerelateerde aanvallen.
 Hoewel het aansluiten van Internet-of-Things (IoT) -apparaten op uw bedrijfsnetwerk duidelijke voordelen biedt, stelt het u ook bloot aan nieuwe cyberbedreigingen. Van IP-camera's en slimme liften tot medische apparaten en industriële controllers, IoT-apparaten zijn inherent kwetsbaar en gemakkelijk te hacken. Veel van deze apparaten werken op niet-gepatchte software, zijn verkeerd geconfigureerd of gebruiken onbeveiligde communicatieprotocollen. Bovendien beschikken organisaties over uitgebreide en diverse apparaatvoorraden van meerdere leveranciers, modellen en functionaliteiten, met veel niet-beheerde schaduwapparaten (verbonden met het netwerk zonder medeweten van iemand).

En terwijl IoT-omgevingen steeds complexer worden, zijn IT-beveiligingsoplossingen ver achtergebleven, met beperkt zicht op en controle over IoT-apparaten en de bijbehorende risico's. Deze beveiligingskloof verhoogt het risico op een succesvolle cyberaanval waarbij kritieke apparaten kunnen worden afgesloten, beschadigd, gemanipuleerd of gebruikt om andere systemen in het netwerk te infecteren. Het is tijd om actie te ondernemen en elk apparaat veilig te houden.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Check Point

Check Point Software Technologies (NASDAQ: CHKP) biedt cybersecurity-oplossingen voor overheden en enterprises wereldwijd. Het beschermt klanten tegen cyberaanvallen met een ongeëvenaarde vangstratio van malware, ransomware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een multi-level security-architectuur die de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven beschermt.
Meer over Check Point

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.