Is cyber de volgende zakelijke pandemie die de banksector zal treffen?

Trends over waargenomen bedreigingen in het beveiligingslandschap

| Citrix | 60 min | 12 november 2021 20:01
Copyright: Citrix
COVID-19 heeft het tempo van verandering versneld en heeft nieuwe manieren van werken gecreëerd voor werknemers en klanten. Financiële dienstverleners versnellen hun digitaliseringsprogramma's. Vertrouwen behouden is nog nooit zo uitdagend geweest. De financiële dienstensector was tijdens de pandemie het doelwit van meer cyberaanvallen dan welke andere sector dan ook, waardoor instellingen, hun werknemers en klanten aanzienlijke risico's liepen.

Bekijk dit webinar waarin we de trends over waargenomen bedreigingen in het beveiligingslandschap delen, de uitdagingen bekijken en ontdekken hoe data-inzichten wereldwijde banken helpen om beveiligingsuitdagingen in realtime te begrijpen, te onderscheppen en op te lossen.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.