Security Outcomes Study Vol. 2: De top vijf van beveiligingspraktijken maximaliseren

Met Wendy Nather, hoofd Advisory CISO's voor Cisco Secure

| Cisco | 0 min | 26 november 2021 9:16
Copyright: Cisco
Sluit je aan bij Wendy Nather, hoofd Advisory CISO's voor Cisco Secure, Wade Baker en mede-oprichter van onderzoeks- en datawetenschapsbureau Cyentia, terwijl we bespreken wat het belangrijkst is in uw cyberbeveiligingsbeheer.

Tijdens dit live-evenement onthullen we de vijf belangrijkste beveiligingspraktijken, gebaseerd op gegevens uit onze Security Outcomes Study, Volume 2. Met behulp van deze onafhankelijk geverifieerde en geanalyseerde resultaten helpen we uw organisatie bij het opstellen van het meest effectieve cyberbeveiligingsplan voor 2022 en daarna. Het belangrijkste is dat we proberen de ultieme 'Waarom?' te beantwoorden. Waarom zijn deze dingen belangrijk en welk effect hebben ze eigenlijk? Welke factoren maken deze praktijken meer of minder effectief? En hoe moeten bedrijven deze praktijken implementeren om de resultaten te maximaliseren? Mis dit unieke evenement niet om te begrijpen wat wel en niet werkt op het gebied van cyberbeveiligingsbeheer.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.