Onder het oppervlak: Log4j-aanvalstrends

Met sprekers Tushar Richabadas en Anshuman Singh

| Barracuda Networks | 28 min | 14 januari 2022 10:51
Copyright: Barracuda Networks
In deze aflevering van Below the Surface bekijken we de Log4J-kwetsbaarheden van december en zien we waar we een maand na de eerste onthulling staan.

We zullen ingaan op wat de tijdlijnen van de onthulling waren en waarom deze kwetsbaarheden de impact hadden die ze hadden. We zullen ook kijken naar de aanvallen op de Honeypots en productiesystemen van Barracuda, met statistieken van de daadwerkelijke aanvallen en details van de hoogste payloads die door de aanvallers worden gepusht. Tot slot sluiten we af met wat commentaar over het ontdekken van kwetsbaarheden, zero days en wat u kunt doen om uw applicaties te beschermen.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Barracuda Networks
Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf.
Meer over Barracuda Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.