IoT EcoStruxure in Hotel Sofia zorgt voor gasttevredenheid en energiebesparing

Besparing op het energieverbruik en de exploitatie- en onderhoudskosten voor personeel

| Schneider Electric | 0 min | 28 februari 2022 8:56
Copyright: Schneider Electric
Het Sofia Hotel, gelegen aan de oevers van het Kinneret-meer, is een boetiekhotel dat het verleden, het heden en de toekomst samenbrengt. Nieuwe normen stellen voor slimme hotels als het technologisch meest geavanceerde hotel in Israël dankzij de Schneider Electric EcoStruxure for Hotels-oplossing, waarmee een besparing van 10% op het energieverbruik en een besparing van 10% op de exploitatie- en onderhoudskosten voor personeel wordt bereikt.

Meer informatie over EcoStruxure voor hotels: https://www.se.com/il/he/work/solutions/hotels/

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Schneider Electric
Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen alles uit beschikbare energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen. We noemen dit Life Is On. Onze missie is om jouw digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie. We stimuleren digitale transformatie gedurende de gehele levenscyclus door integratie van toonaangevende proces- en energietechnologieën met producten, monitoring, software en services die end-point met de cloud verbinden. Hierdoor is geïntegreerd beheer mogelijk voor woningbouw, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.
 
Van alle internationale bedrijven zijn wij het meest lokaal actief. We zijn voorstanders van open standaarden en partnerschap in ecosystemen, waarbij de passie voor onze gedeelde waarden, inclusiviteit, elkaar versterken en een betekenisvol doel centraal staan.
Meer over Schneider Electric
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een video bekijken?


Vorige video
Volgende video
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.