Nieuwe werkplekken herdefiniëren met FlexSpace

Ontdek hoe de strategische samenwerking tussen HCL en Microsoft leidt tot een nieuw soort bedrijfstransformatie

| HCL | 0 min | 23 maart 2022 17:44
Copyright: HCL
Luister naar Rakshit Ghura, SVP en Global Head – Digital Workplace Services bij HCL Technologies, en Jason Trump, Director – Enabling modern work, bij Microsoft, terwijl ze de veranderende wereld van werk en de invloed ervan op de toekomstige werkplek bespreken. Ontdek hoe de strategische samenwerking tussen HCL en Microsoft leidt tot een nieuw soort bedrijfstransformatie met FlexSpace, een end-to-end Surface-as-a-Service-oplossing die de new age-werkplekervaring opnieuw definieert en ondernemingen in staat stelt een moderne, flexibele en responsieve werkplek.

Ontdek hoe de strategische samenwerking tussen HCL Technologies en Microsoft leidt tot een nieuw soort bedrijfstransformatie met Surface-as-a-service aangedreven door FlexSpace, een end-to-end oplossing die de new-age werkplekervaring herdefinieert.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over HCL
HCL Technologies is een marktleidende wereldwijde technologieleverancier, die internationaal opererende ondernemingen helpt bij het heruitvinden en transformeren van de business via een digitale technologietransformatie. HCL levert een geïntegreerd dienstenportfolio, gebaseerd op de eigen Mode 1-2-3 groeistrategie. Mode 1 omvat diensten op het gebied van applicaties, infrastructuur, BPO en engineering & R&D-services, waarbij gebruik wordt gemaakt van DRYiCETM Autonomics om het business- en IT-landschap van klanten te transformeren. Met als gevolg dat ze 'lean' en 'agile' worden. Mode 2 heeft betrekking op ervarings- en resultaatgerichte geïntegreerde aanbiedingen van Digital & Analytics, IoT WoRKS™, Cloud Native Services en Cybersecurity & GRC-diensten. Met als doel de bedrijfsresultaten te verbeteren en digitalisering mogelijk te maken. De Mode 3 strategie focust zich op ecosystemen en creëert innovatieve IP-partnerschappen om producten en platformen te bouwen. HCL gebruikt het eigen wereldwijde netwerk van geïntegreerde co-innovatielaboratoria en globale leveringscapaciteit, om een holistische multi-serviceverlening te bieden in belangrijke verticale markten. Dat zijn met name financiële dienstverlening, productie, telecommunicatie, media, uitgeverijen, entertainment- bedrijven, retail & CPG, life sciences & gezondheidszorg, olie & gas, energie & nutsbedrijven, reizen, transport & logistiek en overheden. 
Meer over HCL
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een video bekijken?


Vorige video
Volgende video
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.