Intelligent OT-Data Pipelines - Machines to Clouds

Met Tom Arthur van Dianomic

| Linux Foundation | 18 min | 24 april 2022 12:13
Copyright: Linux Foundation
Operationele Technologie (OT) data is anders. Deze keynote geeft een overzicht van Project Fledge, zijn architectuur, hoe het tegemoet komt aan de unieke vereisten van OT-gegevens en hoe open source de geautomatiseerde fabriek bouwt.
 
De fysieke distributie van machines, processen en fabrieken kan niet in een cloud draaien. De bronnen, typen, formaten en bestemmingen van OT-gegevens zijn talrijk. De toepassingen en gebruikers van OT-data zijn divers. De fysieke omgevingen van bronnen tot bestemmingen kunnen een uitdaging zijn. OT-toepassingen waarvoor datapijplijnen nodig zijn, moeten op schaal kunnen werken van machine edge tot cloud. Het begin en einde van stromen wordt meestal bepaald door fysieke bron/bestemmingslocaties, latentie, datavolumes, vereisten voor applicatieverwerking, controle, beveiliging, compliance en kosten. In tegenstelling tot typische cloudgebaseerde pijplijnen, maken intelligente OT-datapijplijnen ook de ontwikkeling en werking van gedistribueerde edge-applicaties mogelijk. Gecombineerd moet OT schaalbare, veilige, betrouwbare, beheerde datapijplijnen hebben van machines naar clouds en terug, voor OT-IT-convergentie en om de doelen van industriële transformaties van de 21e eeuw te realiseren.

Voor meer informatie over het bevorderen van samenwerking en innovatie in de gehele open netwerkstack — van het datavlak tot het besturingsvlak, tot orkestratie, automatisering, end-to-end testen en meer.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Linux Foundation
De Linux Foundation is een technologieconsortium zonder winstoogmerk dat in 2000 is opgericht als een fusie tussen Open Source Development Labs en de Free Standards Group om Linux te standaardiseren, de groei ervan te ondersteunen en de commerciële acceptatie ervan te bevorderen.
Meer over Linux Foundation
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.