Bekijk het uitgebreide UiPath Enterprise RPA Platform

| UiPath | min | 11 november 2019 13:15
Copyright: UiPath
Met de uitbreiding van het UiPath Enterprise RPA-platform kunt u nu de end-to-end #RPA-processen beheren, opschalen, menselijke ervaringen verbeteren en de impact van automatisering meten.

De Chief Product Officer van UiPath, Param Kahlon, onthulde op #MSGewoon meer RPA-goodies van onze nieuwste release. Krijg toegang tot meer RPA-bronnen om u te helpen ontdekken hoe UiPath RPA u kan helpen de individuele en zakelijke productiviteit te verhogen en nog meer waarde uit uw Microsoft-investeringen te halen http: //bit.ly/2Kblrfz.

Of word lid van onze community voor meer updates:

Blog - https://www.uipath.com/blog
LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/uipath/
Twitter - https://twitter.com/UiPath
Facebook - https://www.facebook.com/UiPath
Aansluiten! - https://connect.uipath.com/

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
UiPath
Over UiPath
UiPath voert het ´automatisering voorop´-tijdperk aan – door zich hard te maken voor een software-robot voor iedereen en door robots nieuwe vaardigheden bij te brengen door middel van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML). Door kosteloze training voor iedereen, brengt UiPath de vaardigheden benodigd voor het digitale tijdperk binnen bereik van miljoenen mensen wereldwijd, wat de productiviteit en efficiëntie van bedrijven verhoogt; de betrokkenheid van medewerkers vergroot; en de klantervaring verbetert.

UiPath´s hyperautomatiseringsplatform maakt de snelste automatisering van de digitale bedrijfsvoering mogelijk door de beste oplossing voor Robotic Process Automatisering (RPA) te combineren met alle denkbare digitale vaardigheden.
Meer over UiPath
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.