Citrix All-Access Learning-abonnement: de beste manier om training te krijgen over alle dingen Citrix!

| Citrix | min | 13 november 2019 13:20
Copyright: Citrix
Trainingstijd en -kosten kunnen belangrijke aandachtspunten zijn, en ons Citrix All-Access Learning-abonnement heeft u op beide behandeld. Met 24/7 toegang tot de volledige Citrix eLearning cursuscatalogus gedurende 12 maanden, bent u vrij om u voor te bereiden op Citrix-certificeringen, duik in cursussen om problemen op te lossen en leer over nieuwe Citrix-releases - in uw eigen tempo. Dit abonnement is ook van grote waarde, met onbeperkte toegang tot alle eLearning-cursussen, praktische labs en virtuele kantooruren met Citrix Certified Instructors. U ontvangt zelfs drie certificeringsexamenvouchers. Ons abonnement is een handige en kosteneffectieve manier om de training en certificeringen te krijgen die u nodig hebt om uw carrière te bevorderen en uw Citrix-omgeving effectief te beheren. Begin vandaag!

https://www.citrix.com/en-in/solutions/education/form/all-access-learning-subscription/

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.