Zoom beveiligen met MobileIron UEM

| MobileIron | 17 min | 13 april 2020 20:03
Copyright: MobileIron
Zoombombardementen houden in dat grappenmakers openbare vergaderingen en privéleraarscolleges verpletteren. Terwijl grappenmakers willekeurig Zoom ID's van vergaderingen (een ID van een vergadering bestaat uit 9, 10 of 11 cijfers) en wachtwoorden willekeurig kunnen raden, hebben de daadwerkelijke lezingen en deelnemers aan de vergadering deze details op sociale media gepost.

MobileIron UEM kan samenwerkingstools zoals Zoom op schaal inzetten.
  • Eenvoudige implementatie van applicaties op alle beheerde apparaten.
  • Gestandaardiseerde configuratie van app zonder gebruikersinvoer.
  • Wis applicaties en gegevens op afstand als apparaten niet meer voldoen. (iOS / iPadOS, Android Enterprise, macOS en Windows 10)
In deze video ziet u eenvoudige taken die de gastheer van de Zoom-vergadering kan uitvoeren in de Zoom-app om de vergaderingen verder te beveiligen. Bovendien bekijk je de stappen die de IT UEM-beheerder kan configureren binnen MobileIron UEM.

Lees meer op onze blog: https://mobileiron.social/zoomsecurity-YT

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over MobileIron

MobileIron (NASDAQ:MOBL) herdefinieert enterprise security met het eerste zakelijke mobile-centric, zero trustplatform, gebouwd op het fundament van unified endpoint management (UEM) zodat toegang beveiligd is en gegevens beschermd zijn binnen enterprise-organisaties zonder perimeters. Zero trust gaat ervanuit dat slechte elementen zich binnen in het netwerk bevinden en een veilige toegang alleen kan worden verzekerd door een “never trust, always verify”-aanpak. MobileIron gaat verder dan identiteitsbeheer en gateway-aanpak door een uitgebreid aantal kenmerken te verifiëren voordat er toegang wordt verleend. Een mobile-centric, zero trustaanpak valideert het device, staaft gebruikerscontext, controleert applicatie-autorisatie, verifieert het netwerk, en detecteert dreigingen en lost deze op voordat een device of gebruiker veilige toegang wordt verleend.

Het securityplatform van MobileIron bouwt voort op de prijswinnende en toonaangevende unified endpoint management (UEM)-mogelijkheden en voegt daar zero trust-technologieën aan toe, waaronder zero sign-on (ZSO), multi-factor authentication (MFA) en mobile threat defense (MTD). Klanten, waaronder ’s werelds grootste financiële instellingen, inlichtingendiensten en andere organisaties die moeten voldoen aan strenge regelgeving, hebben gekozen voor MobileIron om een naadloze en veilige gebruikerservaring mogelijk te maken door alleen geautoriseerde gebruikers, devices, apps en diensten toegang te geven tot zakelijke bronbestanden.
Meer over MobileIron

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

Nog een video bekijken?


Vorige video
Volgende video
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.